Creació de projectes web a diferents nivells per adaptar-se a la millor solució, programació web amb html5, asp, php, ajax, jquery, sql... Innovant cada dia per estar a la última en programació web

Gestionem tota clase de dominis amb tota clase de hostings, windows o linux, bàsics o professionals i packs de mails per ampliacions o gestions especials de mailing

Els serveis que us oferim són tot el que es necessita per la posada en marxa, redisseny o actualització de pàgines web, a més del servei directe de Zona Informàtica oferim recursos de col·laboradors, tant per assistència tècnica a dissenyadors gràfics per imatges corporatives, video per videos coorporatius o videoclips i fins i tot música. Tot el que un projecte pugui necessitar.

La filosofia de Zona Informàtica és que qualsevol proposta pot ser coberta, amb col·laboradors de diferentes especialitats que amb la seguretat que proposa ByLit, fem un seguiment i propostes personalitzades que puguin solucionar tota clase de projectes, desde creació de webs a webApp o Apps natius per Android o iOS, tambè altres solucions multimedia com videos de diferents nivells. 

Una mica de Portfoli:

 

Perquè una pàgina web funcioni, necessita estar ubicada en un servidor online (Hosting) i aquest hosting te que tenir un nom per identificar-lo (Domini)

Per tal de facilitar la contractació d'un hosting adequat, ens fem càrrec de veure quin servidor és més adequat per el seu projecte i no tenir que pagar més del necessari.

Per els dominis ens fem càrrec de la compra i configuració per el Hosting o redirecció a una web. Els preus que es troben a Internet hi carregem el necessari per la gestió, cal saber que algunes vegades el client es compra pel seu compte un domini per estalviar uns pocs euros, però un cop cal configurar-ho en un servidor cal traslladar-ho i això comporta tornar a pagar el domini.

 

 

 

Si quieres estar a la última
Subscríbete a nuestra newsletter
Segueix-nos